TV inspektion

Har du mistanke om at der er problemer med din kloak, eller ønsker du at blive opdateret på kloakkens tilstand, så er en TV inspektion med billeddokumentation et godt sted at starte. Med vores kamera kan vi se ind i de mørkeste kroge af kloakledningen, og dokumentere det på video og billede.

TV inspektion kloak rotte

Hvad kloakken gemmer

Når vi fører kameraet ind i kloakken får vi hurtig vished om hvordan tilstanden er. Der kan være mange ting galt som f.eks. sammenbrud ( som i værste fald kan give adgang for rotter ), trærødder, fedt- eller sæbepropper.
En af fordelene ved en TV inspektion er at vi kan se lige nøjagtigt hvor problemet starter, så vi ikke skal grave hele grunden op for at kunne lave en reparation.

Det kan også være en fordel at få kigget kloakken igennem inden et huskøb, så man ikke får nogen uventede udgifter i den første tid.

Vi anbefaler regelmæssig TV inspektion af kloak, så hvis der skulle opstå problemer så kan man tage fat på det inden det udvikler sig til en større  reparation.

 

Pris på TV inspektion

Netop nu! I Faxe kommune

Få tjekket din kloak igennem med billeddokumentation.

Kr. 2495,-

Vi tjekker tilstanden på din kloak og skulle der være noget unormalt eller som du skal være opmærksom på, så snakker vi om en løsning og giver evt. et tilbud på udbedring.

Kontakt os allerede i dag

Udenfor Faxe kommune kontakt os for uforpligtende tilbud