Kloak rotten

Når snakken kommer ind på rotter og kloak, kan det virkelig sende kuldegysninger ned af ryggen på selv de mest hærdede personer. Og hvis vi ser tilbage igennem historien så er det jo ikke uden grund, at verdens befolkning frygter denne lille skabning. Hvis vi skal starte med noget positivt, så spiser en rotte ca 1/3 af sin egen kropsvægt i affald, så tilstrækkeligt mange ville kunne afhjælpe verden en stor del af vores affaldsproblemer. Men når det så er sagt så er der vist ikke flere fordele.
Så hvordan kan vi undgå at få besøg i vores hus?

Rottespærrer

Med en rottespærrer monteret i din skelbrønd, forhindrer du at rotterne kommer fra hovedkloaken og ind i dit kloaksystem. De rottespærrer vi monterer er lavet i syrefast rustfri stål AISI 316, som gør at rotten har svært ved at gnave i den. Alle svejsninger er bejdset så der ikke kommer rust angreb, som kan forkorte levetiden.

Når du har fået rotte sikret din kloak, er det vigtigt at tænke over hvad du smider i afløb og toilet.
Toiletruller, vatpinde, hygiejnebind/bleer, vat, klude, engangsservietter af stof og karklude, da alle disse ting kan tilstoppe rotte spærreren… Men det er også ting som normalt ikke hører til i toilettet og afløbet, så det burde ikke være et problem.

Efter monteringen er vedligeholdelse og eftersyn en vigtigt ting. Ved eftersyn kommer vi ud, og tjekker at alle funktioner i rottespærreren fungerer, og at der ikke er opstået skader eller forstoppelse.

OBS!! skulle det af den ene eller anden grund være nødvendigt at få gennem spulet din kloak, så er det vigtigt at rottespærreren afmonteres imens.

TV-inspektion

Vi anbefaler at du får udført en TV inspektion af din kloak inden vi monterer din rottespærrer, for selv om vi sikrer din kloak for rotter fra hoved kloak, så kræver en rotte kun 20 mm for at kunne komme ind. Så en kloak ledning der er styrtet sammen eller har forskubbet sig, kan hurtigt sikre adgangen til dit hus.

Kontakt os allerede i dag og få et samlet tilbud på tv inspektion og montering af rottespærrer

 

Netop nu indenfor Faxe kommune.

Vi har tilbud på rottespærer ø 110 incl. standard montering i skelbrønd og første års service abonnement.

Kr. 2985,- incl. moms.

Abonnement koster kr. 995,- pr. år.

Udenfor Faxe kommune, kontakt os for uforpligtende tilbud.